ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Μαρία Παπαστεργίου

Για πολλά χρόνια αντιμετωπίσαμε προβλήματα υγρασίας στην ταράτσα της οικοδομής μας, καλώντας πολλούς τεχνικούς οι οποίοι δεν κατάφεραν να βρούν το ακριβές σημείο του προβλήματος. Τα προβλήματα σταμάτησαν αμέσως μετά την επίσκεψη της Άμεσης Δράσης Τεχνιτών. Εμπιστευτείτε τους, όπως και εμείς!

Κώστας Παπαμητρόπουλος (ιδιοκτήτης εστιατορίων)

Μετά την απολύμανση και την απεντόμωση που εφαρμόσαμε στο νέο μας εστιατόριο με την Άμεση Δράση Τεχνιτών,το προσωπικό καθώς και εγώ ο ίδιος νιώθουμε ασφάλεια ποιότητας στην καθημερινή μας δουλειά, και σας τους συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Δέσποινα Χιώτη

Η Άμεση Δράση Τεχνιτών είναι πραγματικά άμεση. Δεν ήξερα τι να κάνω όταν κλείστηκα έξω από το σπίτι, ενώ η ηλεκτρική μου κουζίνα ήταν σε λειτουργία. Κάλεσα και ζήτησα την βοήθεια τους, και ήμουν εγκαίρως μέσα στο σπίτι ώστε να αποφευχθεί κάθε δυσάρεστη συνέπεια. Σας ευχαριστώ!

Ανδρέας Δημόπουλος (Καταστηματάρχης)

Η απόφαση μεταξύ των πολλών επιλογών θέρμανσης για το κατάστημά μου ήταν ένα μπέρδεμα για μένα! Η Άμεση Δράση Τεχνιτών μετά από μελέτη του χώρου, μου πρότεινε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από τις αποδόσεις του καταστήματος!